19.10.2020

Hvad Sejlerskolen kan føre til
Jonas Laursen (ungdomssejler) og hans far Brian Laursen i deres nye Maxi 84 “Irene”. De købte båden i Assens i foråret , efter at Brian gennemførte voksen-Sejlerskolen I Kalundborg Sejlklub i 2019, og det er familiens første båd.

09. 04. 2020

Sejlerskolen aflyses for i år. Der vil blive sendt besked ud til alle der er tilmeldt.

Vi ses i 2021

Det nye hold vil komme med et program omkring årsskiftet

26. 3. 2020
Da alle aktiviteter i Kalundborg Sejlklub er lukket ned på grund af Corona virus smittefaren er det lige nu usikkert, om årets sejlerskole kan gennemføres. Senest den 8.april kommer der en ny melding.
Der er 15 tilmeldte til årets sejlerskole, og det overvejes af flytte aktiviteten til efter sommerferien, men det afhænger af, om der kan findes nye instruktører til et nyt sejlerskoleudvalg.

Instruktørerne:
* Laver et program for sæsonen og lægger det på hjemmesiden
* Giver en introduktion til sejlads i klubhuset (3 aftener ; kan evt omlægges til at give lidt efter hver sejlads)
* Distribuerer lister med kontaktinfo for elever og skippere
* Inddeler elever og skippere i hold
* Kan selv være skippere, hvis man har lyst
* Giver instrukser til skippere og elever om, hvilke øvelser der skal trænes lige inden hver sejlads
* Håndterer eventuelle afbud fra skippere (fordeler elever på andre både)
* Samler elever og skippere i klubhuset efter sejlads til kaffe og evaluering af aftenen
* Introducerer eleverne til klubbåden og regler for brug af denne
* Arrangerer en afslutnings-event, f.eks. pizza og sodavand på Østhavnen ifm. sidste sejlads
Kan du godt tænke dig at være med ?
Ring med det samme til Steen (41908416) eller Martin (30797650) , også hvis du er i tvivl eller har spørgsmål.

Kalundborg Sejlklubs sejlerskole 2020

Tirsdag den 21. april 2020 klokken 18.30 byder vi igen velkommen til Kalundborg Sejlklubs sejlerskole. Sejlerskolen er et tilbud til voksne, som gerne vil lære at sejle med sejlbåd. Det er ikke et duelighedskursus, men et kursus, hvor du lærer praktisk sejlads.
Krav til dig som elev er, at du er i en fysisk form, som gør at du kan færdes sikkert på en sejlbåd, og at du er medlem af Kalundborg Sejlklub eller bliver det meget hurtigt efter tilmelding til sejlerskolen.

Program for årets sejlerskole:

• Tirsdag den 21. april kl. 18.30 første teori aften
• Tirsdag den 28. april kl. 18.30 teori aften
• Tirsdag den 5. maj kl. 18.30 sidste teori aften med med præsentation af skippere
• Tirsdag den 12. maj kl. 18.30 første aften på vandet
• Tirsdag den 19. maj kl. 18.30 på vandet
• Onsdag den 20. maj kl. 17.30 Sejlads med Marinehjemmeværnsskibet Holger Danske
• Tirsdag den 26. maj kl. 18.30 på vandet
• Tirsdag den 02. juni på vandet