21.04.2020
Med regeringens beslutning om at aflyse alle større arrangementer over 500 personer indtil 31. august, er der desværre ikke andet at gøre end at aflyse VMV dette år 2020.
Jeg har i dag talt med Frank Hasselbalch, og dette er beslutningen. Vi kommer stærkt igen i 2021.
Kurt Vehl
Formand KS

Vild med Vand 2020 i støbeskeen (aflyst)
Vild med Vand, arrangementet, der kan lokke mere end 100 frivillige klubmedlemmer på havnen, er sat på dagsordenen igen. Lørdag den 13. juni er dagen, hvor klubberne på Gisseløre, i samarbejde med Vesthavnens Bådelaug, sørger for, at sejlads, havn og vand og deraf udledte aktiviteter kan blive tilgængelige for alle, der har lyst til at komme forbi og få en oplevelse ud over det sædvanlige.
Ankermand Frank Hasselbalch er begyndt at røre på sig. Mandag den 2. marts samlede han nogle af de aktive fra sidste år til et indledende møde, hvor de store linjer blev lagt. Det gælder først og fremmest om at få de mange frivillige fra 2019 til at melde sig igen og gerne flere. Derudover at få sat ankermænd/kvinder på de forskellige aktiviteter som givetvis vil blive nogle af de samme, såsom Åben Båd, sejlads i sejlbåde og gummibåde, vandbus mellem Gisseløre og Vesthavnen, SUP og SURF, jollesejlads, rotræning, krabbevæddeløb og meget mere. Det er endnu ikke afklaret, om der i år også vil blive satset på underholdning som f.eks. at to kendte profiler fra egnen på paddleboard forsøger at skubbe hinanden i vandet.
På mødet gennemgik man også erfaringerne fra tidligere år for at se, hvor der kan være behov for forbedringer. Medlemmer, der ikke allerede har meldt sig til at være med i en af de mange aktiviteter på dagen kan kontakte
Frank Hasselbalch Mobil 40777708 Email: Frank.Hasselbalch@skf.com