03.05.2020

Hej jollesejlere, windsurfere og SUP'er

Der er nu lempet så meget på restriktionerne i forhold til aktiviteter i sejlklubben, at vi så småt kan starte sejlads igen. Der er dog stadig restriktioner, som vi skal overholde:

Klubhus og dermed omklædningsrum af aflåst. Dvs ingen mulighed for bad eller adgang til omklædningsrum.
Vi må max være 10 personer sammen, og med 2m afstand - også udendørs.
Man må max sejle 2 personer i samme jolle, og man skal da komme fra samme hustand eller være faste makkere.
Da fjorden stadig er kold gælder det for jollesejlere, at der skal bruges tørdragt.
Kun erfarne sejlere starte nu, da tæt fysisk hjælp fra instruktør skal undgås.

Med ovenstående som forudsætning vil vi gerne starte sejlads mandag d. 4/5 kl 16:30-18:00.

Vi ses,

Helen (joller) og Thomas (windsurf).

Velkommen til dig - Har du lyst til at sejle jolle eller windsurfe sammen med os?

Synes du vand og vind er fedt og har du lyst til at suse hen over vandet? Så har du flere muligheder her i jolle & surf-afdelingen. Vi er en del af sejlklubben, som mødes omkring træningen, tager på vandet, til vores egne aktiviteter eller sammen med resten af klubben. Vi tager også gerne til kapsejlads-stævner eller på camps sammen.

Vi er spredt i alder fra omkring 9 og den ældste windsurfer er omkring 70 år gammel. Fælles for os er, at vi synes at det at sejle er en fantastisk sport på alle måder.

Sejlklubben ligger ideelt på Gisseløre med et beskyttet område med mulighed for undervisning i trygge rammer. Når vinden piver, er der stadig fladt vand inde i Gisseløre Houget, hvor undervisningen foregår.

Udstyret står klart til at blive båret ned til vandkanten, hvad enten du vil ud med jolle eller windsurfe. Efter undervisningen er det ind i klubhuset til et bad og på mandage også fælles spisning.

For øvede sejlere & surfere er der optimale muligheder lige uden på den anden side af Gisseløre. Jollesejlerne rigger til og sejler ud fra havnen. Windsurferne tager ud fra et de uendelig mange surfspots i området.

Kalundborg fjord, Røsnæs og resten af nærområdet byder på masser af fri luft i en fantastisk natur - og gode bølger, hvis man er til det.

Vi glæder os til at dele det hele med dig – Velkommen til dig !

Hvornår kan jeg begynde at sejle / windsurfe ?

Du kan starte i jolle og windsurfe fra ca. 9 år. Og du bliver aldrig for gammel.

Du kan også sagtens begynde i optimist, når du er ældre. Større joller går de fleste over til at sejle i 14-16 års alderen.

Vi tager nye elever hen over hele sæsonen.

Hvad kræver det ?

Man behøver ikke noget udstyr overhovedet, når man starter. Klubben råder over både våddragter, redningsveste, windsurfere og joller, som man kan låne til at starte med.

Hvis du blot vil ”snuse” kan du starte med et par prøveture på vandet. Vi stiller udstyr og instruktør til rådighed.

For at begynde i jolle eller windsurfe i Kalundborg Sejlklub skal du kunne svømme 100 meter.

Men pas på – sejlads og windsurfing kan være forfærdeligt vanedannende - vi er flere, der er hårdt ramt …..

Hvis du vil vide mere er du velkommen til at sende en mail til ungdom@kalundborg-sejlklub.dk. Du kan også kontakte Helen Schiøler (formand) eller Anne-Louise Alsted (leder af windsurfing). Se under ”Undervisning”.

Er du allerede jollesejler og f. eks. er flyttet til Kalundborg, er du altid velkommen til at kontakte juniorlederen eller den jolleansvarlige.