PR for Kalundborg Sejlklub,  hvad er det?
Ja, det er billeder og tekst til denne hjemmeside, vores klubblad Sejleren og også historier om klubben og dens forskellige aktiviteter, der kan have almen interesse. Så sender vi stof, der er skåret til, så Kalundborg Nyt, TV-Kalundborg, SN.dk, Nordvestnyt og TVØst synes det er interessant at bringe.

For nylig havde vi standerhejsning, og der fik vi bred dækning:
Som medlem af klubben er du meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har en ide til, hvad jeg også kunne skrive om.
Christian Winnem, medlem af bestyrelsen med ansvar for PR. Mobil: 61724278  Email : pr@kalundborg-sejlklub.dk

14. april 2019

Så kom standeren til tops

Mange medlemmer trodsede den kølige nordøstenvind og mødte op til den traditionelle standerhejsning søndag den 14. april.
Næstformand Jesper Lauridsen bød alle "saltvandstosserne" velkommen og glædede sig over, at vi nu kan tage hul på en ny sæson i smukke og renoverede omgivelser. Der er mange nye i bestyrelsen, så det er ikke
sikkert, at alting bliver "business as usual", tilføjede han. Og han oplyste, at den 25. april skal vi til  ekstraordinær generalforsamling
 og vælge klubbens nye formand.
 Efter standerhejsningen var klubhusudvalget vært ved et overdådigt morgenbord med kaffe, the og avec.

-Jeg håber, at vi får endnu en fantastisk sommer med pragtfulde solopgange og ditto -nedgange,
og lige tilpas med vind, så det ikke er for meget for de af os med motor, og ikke for lidt til de af os, der kommer frem ved kludenes hjælp.

Og uanset drivkraft så er medlemmerne i klubben jo fælles om én ting: glæden ved sejlerlivet og

den blå farve, som vand og himmel kapsler os ind i i de lange sommerdage, og som hjælper roen i sindet på vej, så ferien faktisk føles som ferie.

VILD med VAND
Den 25. maj 2019 arrangerede vi Vild med Vand på Gisseløre
i samarbejde med roklubben, Vesthavnens Bådlaug, Dykkerklubben og Havfiskerne.
900 gæster kiggede forbi. Vi fik god dækning af Nordvestnyt, TV-Kalundborg og Kalundborg Nyt.
Billedgalleri