Kalundborg sejlklub vil skabe optimale betingelser for sejlsport i Kalundborg med særlig vægt på nuværende
og kommende medlemmers interesser og ønsker om fællesskab, rummelighed, søsport og aktivt sejlermiljø.

Velkommen til Kalundborg Sejlklub

God sommer

__________________________________

Vi mangler nogle redningsveste til børn fra 1 - 7 år, til vores nye krappebro der er på plads til Vild med Vand , Kontakt Lene eller Henning hvis i har nogle i kan donere til dette nye tiltag i sejlklubben.

Mangler du et duelighedsbevis?

Så har du chancen for at få et meget hurtigt. Watergames holder intensivt kursus i Kalundborg Sejlklub i de to sidste weekender i august, hvis vi kan stille med minimum 10 personer. Sejlerskolens har fået flere ønsker om etablering af et kursus allerede i år.
Kursus planen er:
Fredag d. 19 august 17.00 - 21.00
Lørdag d. 20 august 10.00 - 16.00
Søndag d 21 august 10.00 - ca 18.00
Den praktiske del er en dag fra 10.00 - ca 18.00 og afholdes lørdag den 27 august

Prisen er:
I alt 3.000 kr. plus 2x400 kr. i prøvegebyr. Det fordeler sig med 1.800 kr. for teorien og 1.200 for den praktiske del. Det skulle samlet set indeholde en rabat på 1.100 kr.
Tilmelding og yderligere information:
Det er Watergames som står for kurset. Kalundborg Sejlerskole har formidlet muligheden for at det holdes i Kalundborg og til en særlig pris.
Send en mail til kursus@watergames.dk med
- Navn
- Mail
- Telefon