Kalundborg sejlklub vil skabe optimale betingelser for sejlsport i Kalundborg med særlig vægt på nuværende
og kommende medlemmers interesser og ønsker om fællesskab, rummelighed, søsport og aktivt sejlermiljø.

Velkommen til Kalundborg Sejlklub

Sct. Hans aften

Torsdag den 23. juni kl. 18.00

Traditionen tro mødes vi til en hyggelig familieaften med lækker hjemmegjort mad i madkurven. Vi modtager jer med festligt pyntede borde. I medbringer godt humør og dejlig mad, så sørger vi for at grillen er klar kl. 18. C-holdet har sørget for, at bålet er klart, og heksen kan blive sendt til Bloksbjerg. Alt drikkelsen købes i klubhuset. Der vil være snobrød til børn og barnlige sjæle.

Program for aftenen:

Kl. 17.00 Grillen tændes

Kl. 18.00 Grillen er klar. Vi spiser ved de smukt pyntede borde.

Kl. 21.00 Bålet tændes. Vi synger midsommersange og årets båltaler er Martin Dyxenburg.

Kl. 21.30 Midsommerpunch, æbleskiver, kaffe, is m.m. kan købes.

I tråd med ”Det gode værtsskab” der ligger i Vild med Vandkonceptet er det
muligt at inviterer gæster med denne aften.

___________________________________________________________________________________

Vi mangler nogle redningsveste til børn fra 1 - 7 år, til vores nye krappebro der er på plads til Vild med Vand , Kontakt Lene eller Henning hvis i har nogle i kan donere til dette nye tiltag i sejlklubben.