Skip Navigation Links

Kalundborg sejlklub vil skabe optimale betingelser for sejlsport i Kalundborg med særlig vægt på nuværende
og kommende medlemmers interesser og ønsker om fællesskab, rummelighed, søsport og aktivt sejlermiljø.

Velkommen til Kalundborg Sejlklub

Fra Bestyrelsen.

Fra Klubhuset.

Fra Kølbådsudvalget

Det er nu lykkedes os at finde en person der kan serverer mad efter endt kapsejlads om onsdagen. Lene Pries har gennem sin omgangskreds fundet frem til Bende, som allerede kan være klar på førstkommende onsdagssejlads d. 9. Aug.
Det medfører den ændring at:
Vi starter sejladserne kl 18 i august / september måned.
Resultater omkring kl 21
Således at Bende kan være færdig i køkkenet kl 22
Det er fortsat MEGET vigtigt at i husker at bestille mad inden sejlads.

For at det kan lykkedes vil vi bede jer om at bakke op om samværet i vores klubhus, dvs. at vi umiddelbart efter endt sejlads bevæger os op i klubhuset.
Venlig Hilsen
Kølbådsudvalget

Fra havneudvalget.

For at begrænse svineriet fra mågerne påhviler det bådejerne at skrabe siderne af pontonbroerne for muslinger ud for egen bådplads. Til det formål er der indkøbt 2 skuffejern, der har plads i spilhuset.

Hans Ole Rathje.

Tursejlerdag
En mulighed for alle gaster og skippere, som har lyst til at sejle en kort tur på fjorden, og bagefter spise i klubhuset. Formålet er at skabe mulighed for, at flere kan komme ud og sejle, og få hyggelige og fælles oplevelser på vandet.

Tursejlerdagen er specielt rettet til gaster som er nye medlemmer i klubben, elever som har gennemgået Sejlerskolen, og andre som ikke selv har båd. Skipperne er gode erfarne sejlere, som gerne vil have en ekstra sejltur, og samtidigt hjælpe andre med at få gode fælles sejloplevelser.
Mød op mandage kl. 17 ved standeren foran klubhuset. Her fordeler vi os på bådene. Skipperne beslutter hvor og hvordan der sejles, og vi sejler selvfølgelig kun, hvis vejret er godt.
Alle som har lyst, mødes efter sejladsen i klubhuset til fælles spisning sammen med Surf og jolle folkene kl. 19.00. Maden leveres af Meny, og koster 35 kr. Maden er gratis for de skippere som har lagt båd til.
Tursejlerdagen er et eksperiment, som foreløbig afholdes resten af denne sæson fra mandag d. 14. august til og med mandag d. 25. september. Steen, Søren eller Jan fra Sejlerskolen vil hver mandag være en del af Tursejlerdagen.
Har du spørgsmål så kontakt Jan Quist på 72363353
Mange Sejlerhilsner
Steen, Søren og Jan

Ta’ en tur vores klubbåd – det er også din !

Vidste du, at du som medlem af Kalundborg Sejlklub har mulighed for at låne en moderne sejlbåd til at sejle en tur på egen hånd eller med venner/familie?

Kalundborg Sejlklub har en klubbåd, som hedder “Røsnæs” og som er til fælles afbenyttelse.

Det er en moderne sejlbåd af typen “J80”. Den er 8 m lang og er meget sødygtig og enkel at sejle.

Man kan sove 4 personer i en J80. Der er ikke toilet i, men hvis man er indstillet på lidt primitive forhold, kan den sagtens bruges til en overnatnings-tur.

Båden er til brug for alle klubbens medlemmer . Når den indimellem skal bruges til aktiviteter som sejlklubben står for, har det højere prioritet end almindeligt udlån. I denne sæson (2017) vil båden være optaget til kapsejlads om onsdagen og ungdomssejlads om torsdagen, i månederne august-september.

Men du kan også komme ud at sejle i den på egen hånd, når du er blevet godkendt til at kunne låne den. Det koster 300 kr. for sejlads på hverdage og 500 kr. for en lør- eller søndag. Du kan booke båden her på hjemmesiden, og læse om reglerne for brug af båden. Se menuen “Klubbåde” foroven.